全國站
奧數网

全國站
奧數网
小學新聞資訊、下载App查看

2019年小學英語作文范文:Treating Animal

網絡資源 2019-11-20 11:18:45

打开APP,查看2019年小学同步教材单元测試題

2019年小學英語作文范文:Treating Animal

  Nowadays, people like to keep pets to company them. These lovely pets are always treated well. They are one of the family members. But sometimes the owner don’t want to raise them anymore, the animals are abandoned. It is the owner’s duty to deal with the animals well. If they can’t take care this lovely animals they can give to someone else.

  現在很多人喜歡養寵物來陪伴自己。這些可愛的寵物總是得到善待,成爲是家庭成員之一。但是,有時候因爲主人不想養它們了有些動物就被遺棄了。主人有責任善待這些動物。如果他們無法繼續照顧這些可愛的動物,那他可以給其他人照顧。

 

  點擊查看更多:英語作文

  奧數网提醒:

小學數學試題、知识点、學習方法

尽在“奧數网”微信公众号

溫馨提示:數學思維訓練其實不用鑽研太難的題目,掌握基本功是關鍵,→基本功入口

相關推薦

點擊查看更多
首頁 導航